Udtalelser

Merete Hvas Drijver er uden tvivl én af de dygtigste oversættere, som Lingtech arbejder sammen med. Meretes oversættelser er fremragende – oversættelserne bliver målrettet til målgruppen og til de danske kulturelle forhold, men er samtidig ikke for frie. Grammatisk er der aldrig noget at komme efter, og forståelsen af originalteksten er også helt i top (hvad enten det er fra hollandsk eller engelsk). Desuden leverer Merete altid til tiden, siger til, hvis der er noget, hun er usikker på, og kommunikerer altid på en rar og imødekommende måde.
Jeg vil til enhver tid anbefale Merete.


Marianne Frandsen, Head of Language Services, Lingtech A/S
Jeg har nu fået nærlæst oversættelsen og må sige, jeg var rigtig glad for den. Tro mod oplægget, men alligevel mundret og med præcis terminologi -- rigtig godt gået!

Anonym kunde (lægemiddelproducent), Danmark


Just for your info I had your first translation checked out by a very grumpy old translator, and he said: Keep this translator. Never heard him say this before, so you are indeed very good!

Isabelle Delbruyere, indehaver, Alfa Scandinavian Translations, Belgien


Kunden udtrykte STOR tilfredshed med din oversættelse. Kunden har en ekstern korrekturlæser til at læse vores leveringer, og tilsyneladende har korrekturlæseren aldrig læst så god en opgave. Så klap dig selv på skulderen. Det var virkelig flot gået.

Estrid Dickmeiss Allesø, projektleder, scantext oversættelser aps


Inter-Set A/S kan varmt anbefale Merete Hvas Drijver til oversættelsesopgaver fra engelsk og hollandsk til dansk. Merete leverer altid et produkt, hvor kvaliteten er i top – og altid til tiden.

Kristina Back, Key Account Manager, Inter-Set A/S
Apostrof Translations - meretehvas@gmail.com - (+45) 22 28 95 00